Presidentbyte

President Brynja Brynjarsdottir och IPP Richard Bergström.
President Brynja Brynjarsdottir och IPP Richard Bergström önskar trevlig sommar!

Så har vi tjuvstartat det nya Rotaryåret med ett något litet för tidigt presidentbyte. Så blir det när almanackan ställer till det.

Avgående president Richard höll en summering av vad som hänt under hans tid som president, där bl. a. 40-årsjubiléet och ”Tomtar på Torp” stack ut en del. Det har hänt litet annat också, som flera nya skyddade källor i Kenya, flera sköna musikmöten på fredagarna och att vi fått två nya medlemmar. Vi har också av olika anledningar förlorat tre. Det har hänt mer, men då hänvisar undertecknad till tidigare veckoprotokoll.

Tillträdande president Brynja höll ett inspirerande anförande om vad hon vill att vi ska åstadkomma under hennes presidenttid.

Bland annat gäller det naturligtvis att synliggöra Rotary i samhället och att fortsätta det arbete som pågår än mer intensivt.

Då gäller det bl. a. att synas på nätet, eller som en internetguru en gång uttryckte det: – Syns man inte på nätet finns man inte… (red. egen kommentar).

Läs även mer om FN-dagen 25 oktober på https://www.uddevallarotary.se/. Där går det även att ladda ner en preliminär affisch, som berättar om det hela.